NB I

Szerződéshosszabbítás

Hivatalos: Détári marad a Fradi edzője – frissítve + Videó

FFT

2012. május 11., péntek 11:20
A Ferencváros sajtótájékoztatón bejelentette, hogy a vezetőség Détári Lajos szakmai igazgató szerződését egy plusz egy évvel meghosszabbította.

Détári Lajos ősszel, Prukner László távozását követően vette át a Ferencváros irányítását – szeptemberben éppen a Prukner irányította ZTE ellen debütált a zöld-fehérek kispadján. Détári érkezése előtt a 14. helyen állt a Fradi, amely jelenleg a 10. Irányításával a bajnokságban és a Magyar Kupában tíz győzelmet, hat döntetlent és hét vereséget számlál a csapat.

Hivatalos: Détári marad a Fradi edzője
Hivatalos: Détári marad a Fradi edzője

Orosz Pál, az FTC vezérigazgatója  elmondta, hogy milyen mélyről kellett Détárinak kirángatnia a csapatot, Döme alatt 55%-os teljesítményt nyújtott a Ferencváros, ez a teljes szezonban 5. helyet jelenthetne. A felek 2013 júniusáig írtak alá szerződést, ami automatikusan meghosszabbodik, ha a következő szezonban kupaindulást szerez a gárda.

Détári és Orosz is leszögezte, olyan produkció, mint amilyet a Fradi mutatott a Pápa ellen, még egyszer nem fordulhat elő. Már most, az Újpest elleni meccsen lesz változás a kezdőcsapatban. A  játékoskkereten belüli átszervezés adja majd meg a lehetőséget az erősítésre, olyan légiósok kellenek a zöld-fehéreknek, akik nem csak fél évig teljesítenek, hogy. utána nyaraljanak. Orosz kijelentette, nem lehet pénz kérdése meghatározó játékos szerződtetése, nem zárkóznak el senki elől.

Best of FourFourTwo