NB I

Kondás: Nagy volt a teher rajtunk!

FFT
Forrás: Sport TV
2012. május 12., szombat 19:30
A Pécs elleni győzelmével fennállása hatodik bajnoki címét ünnepelhette a Debrecen. A lefújás után Kondás Elemér érthetően mámoros hangulatban nyilatkozott, gratulált a játékosainak, és kiemelte, a sikert elsősorban csapatként érték el.

Mink Olivér (PMFC): - Az igazság az, hogy a Debrecen lényegesen jobb csapat, mint amilyenek mi vagyunk. Ki kell mondani, hogy az eredmény reális. Nem tudtunk nehézséget okozni az ellenfélnek, végig ők domináltak a meccsen. Pontrúgásból rúgták a második gólt, a harmadik pedig megint olyan volt, amilyen. Nincs más hátra, gratulálunk a Debrecennek, és sok sikert kívánunk nekik a nemzetközi kupaporondon!

Kondás Elemér (DVSC): - Nincs még meg az esti program, egyelőre csak örülünk! Nagy volt a teher, annak ellenére, hogy tetemes volt az előnyünk, kellettek a gólok. Csapatként funkcionáltak a játékosok, segítették egymást, nagyon boldogok vagyunk. Úgy gondolom, hogy Dombi Tibi a hét minden napján becsületesen dolgozott, az idő nyilván telik, de úgy gondoltuk a kollégákkal, megérdemli, hogy részese legyen az ünneplésnek. Hála Istennek vannak fiataljaink, akik jönnek fel az utánpótlásból, mostani keretünkben is 14 játékos van, akik itt nevelkedtek a Debrecenben.

A Debrecen ezt megelőzően 2010-ben tudta megnyerni a bajnokságot, tavaly a Videoton ünnepelhetett, a hajdúságiak azonban most visszaülhettek a trónra, és van esélyük arra, hogy veretlenül fejezzék be a szezont. Ez utoljára 46 éve, a Vasasnak sikerült.

Ötről a hatra lépett a Loki – a DVSC simán nyert a Pécs ellen és története 6. bajnoki aranyát szerezte meg. Zúg a "Bajnokcsapat, Bajnokcsapat" rigmus Debrecenben. >>>

Best of FourFourTwo