• 13 °C, időnként felhős

Már nincs jegy Liechtenstein ellen

Telt ház előtt játszhatja idei utolsó hazai mérkőzését a magyar labdarúgó-válogatott, amely pénteken 18 órától - a hetvenévesen elhunyt Albert Flórián emlékére - Liechtensteint fogadja a Puskás Ferenc Stadionban.

A pénteki mérkőzésre hétfőn délelőttől volt lehetőség a jegyfoglalásra, és szerda kora délutánra az összes belépő elfogyott, vagyis ismét telt ház előtt játszik válogatottunk. Mint ismert, a mérkőzésen az október 30-án elhunyt legendás futballistára, Albert Flóriánra emlékezünk, és az MLSZ elnöksége úgy döntött, ezúttal ingyen bocsátja a szurkolók rendelkezésére a jegyeket.

A Puskás Ferenc Stadion kapuit 16:30 órakor nyitják meg, az MLSZ a négy érdeklődés miatt arra kéri a szurkolókat, hogy minél korábban induljanak el. A stadionba gyalogosan a Dózsa György útról és a Stefánia útról lehet bejutni. Akik rendelkeznek gépkocsi belépővel is, az Ifjúság úti kapun hajthatnak be, ahova csak a Stefánia útról kanyarodhatnak be, a Kerepesi út felől nem.

A pirotechnikai szabályok miatt nem lehet majd gyertyát gyújtani a lelátón, ám a stadion négy pontján emlékhelyeket létesítenek a szervezők, a drukkerek itt adózhatnak az október 30-án elhunyt Albert Flórián emléke előtt. A Császár legemlékezetesebb pillanatait a találkozó előtt egy ötperces filmben elevenítik fel, az összecsapás pedig gyászszünettel kezdődik.

Legolvasottabb
Legfrissebb

Hozzászólások - db

A hozzászólások mutatása