• 14 °C, időnként felhős

Nagy halat fogott a PMFC!

FFT, 2012. január 16., hétfő 09:30, frissítve: péntek 17:24
Szép csendben, fű alatt intézték, de most már nagydobra lehet verni: a PMFC két és féléves szerződést kötött a kétszeres nigériai válogatott támadóval, Solomon Okoronkwóval. A játékost ifjabb Dárdai Pál ajánlotta a pécsieknek, aki együtt játszott vele a Hertha Berlinben.

Vasárnap délután a Dunántúli Napló érdeklődésére mindenesetre Matyi Dezső, a PMFC tulajdonosa elárulta, hogy két és féléves szerződést kötöttek a nigériai Solomon Okoronkwóval, aki legutóbb a norvég Aalesund csapatát erősítette, volt a Hertha Berlin profija, s hazája korosztályos csapataiban, valamint nagyválogatottjában is megfordult.

– Egyelőre én is csak az egyik videomegosztón összevágott anyagot láttam róla. Ez alapján gyors, lendületes játékra képes, és aránylag technikás is. Elvileg szélső támadóként használható, de kétcsatáros játéknál ő lehet az egyik ék. Én örülnék a legjobban annak, ha nálunk nagy dolgokat vinne véghez, és rúgna mondjuk tíz gólt – fogalmazott Mészáros Ferenc vezetőedző.

– Nálunk töltött három napot, megnézte a várost, az edzéseket, de a tréningekre nem szállt be – árulta el Matyi Dezső, a klub tulajdonosa. – Úgy éreztem, ez a játékos kell erősítésként a PMFC-nek.

Forrás: bama.hu
Legolvasottabb
Legfrissebb

Hozzászólások - db

A hozzászólások mutatása