• 8 °C, zápor

Szombaton bajnok lehet a Debrecen!

FFT, 2012. május 11., péntek 15:55
Hatodik bajnoki címét szerezheti meg a Debrecen holnap, ha legyőzi a Pécset. A 17.30-kor kezdődő találkozóval kapcsolatban Kondás Elemér nyilatkozott a dvsc.hu-nak.

- Az elmúlt hét sikeresen mondható, hiszen megnyertük a Magyar Kupát és legyőztük a Győrt, de mindez már történelem. Óriási sanszunk van arra, hogy bajnokok legyünk, úgyhogy ennek megfelelően nagy a várakozás a szombati mérkőzés előtt. Mindenki úgy készül, hogy meglegyen a három pont, de biztos nem lesz könnyű összecsapás – nyilatkozta Kondás Elemér. – Megfelelő önbizalommal kell pályára lépnie mindenkinek, aki lehetőséget kap. Azzal nem szabad törődnünk, hogy a Pécs milyen eredményeket ért el az utóbbi időben, mert ha ezt tesszük, akkor tévúton járunk. Csak a saját játékunkkal kell foglalkoznunk. Úgy gondolom, nagyon sokan kilátogatnak majd erre a mérkőzésre, de jöjjenek is a szurkolók, hiszen úgy van értelme egy futballmeccsnek, ha tele vannak a lelátók.

Kondás Elemértől elárulta, hogy a héten Szakály Péter bajlódott sérüléssel, de valószínűleg rendben lesz. A Loki kapusa, Nenad Novakovics egyre jobb állapotban van, a csapattal edz, de még kérdéses, hogy vállalja-e a játékot a Pécs ellen.

Forrás: dvsc.hu
Legolvasottabb
Legfrissebb

Hozzászólások - db

A hozzászólások mutatása