• 9 °C, felhős

Újpest készen áll a háborúra

Tolnai Balázs (FFT), 2012. május 11., péntek 16:35, frissítve: hétfő 15:44
A FourFourTwo ellátogatott a Szusza Ferenc Stadionba, ahol holnap rendezik a tavasz fővárosi rangadóját, az Újpest-Ferencváros derbit.

A két csapatnak létkérdés a három pont megszerzése, ugyanis a győztes a mennybe, míg a vesztes a pokolba kerülhet. Az újpestiek mellett szól, hogy a Fradi utoljára bajnoki mérkőzésen 2000.11.30-án tudott nyerni a Megyeri úton, azóta tíz mérkőzésen csak négy döntetlenre volt jó, ráadásul a gólkülönbség 21-8 a lilák javára. Akkor mégis mi szólhat a vendégek mellett? Az, hogy sok a sérült és Rajczi Péter is eltiltott, így fiataljaival kell kiállnia a negyedik kerületieknek, és a legutóbbi két derbit a zöld-fehérek nyerték.Játéktér, fotó: Tolnai Balázs

Látogatásunkkor a játékteret készítették fel a pályamunkások. Lenyírták a füvet, majd hengerelték és locsolták. Már ettől derbi-hangulata lesz az embernek! A biztonsági hálókat is kifeszítették, a székeket is lecsinosították és a szemetet is összeszedték a lelátón az illetékesek. A Szusza Ferenc Stadion tehát felkészült a holnapi megmérettetésre, amelyen telt ház várható.A terasz és tribün, fotó: Tolnai Balázs

Hangolnak a szurkolók is. A pénztáraknál folyamatosan álltak a lila-fehér fanatikusok, hogy jegyeiket megváltsák. Kérdésünkre egyhangúan azt mondták: "Az Újpest legyőzi a Ferencvárost!" De mi mást is mondhattak volna a mindig optimista újpestiek. Többen azért megjegyezték, hogy ez a meccs nem lesz 6-0, és esélyes, hogy mind a két csapat szerez legalább egy gólt.

Az Újpesti Stadion jegypénztárában közölték, a D lelátóra (az Újpesti Ultrák szektora) minden jegy elkelt. Az A és B teraszra is jól fogynak a helyek. A vendégszektorban már korábban eladták a jegyeket.

Újpest-Ferencváros

Szombat, 15 óra, Szusza Ferenc Stadion. Vezeti: Kassai Viktor (Erős Gábor, Ring György)

hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások - db

A hozzászólások mutatása