Hazai futball

NB I

Újpesten is nyerni akar a Vidi fiatal játékosa

FFT
Forrás: vidi.hu
2012. május 23., szerda 16:44
A Videoton fiatal középpályása, Kovács István örömmel látta, hogy csapata kiválóan teljesített tavasszal, ezért vasárnap, az Újpest elleni találkozón is győzelmet remél.

„Több mint valószínű, hogy másodikak leszünk, de matematikailag ugye még nem biztos. Attól függetlenül, hogy már az egy pont megszerzése is ezüstérmet jelentene, mindenféleképpen győzelmet várok. Nagyon jó tavaszi szezont fut a csapat, úgyhogy azzal szeretnénk feltenni a koronát erre a sorozatra, hogy nyerünk a Szusza Ferenc Stadionban” – nyilatkozta Kovács a Videoton hivatalos honlapjának.

A fiatal játékos később kiemelte, hogy a csapatban mindenki győzelemre játszik, az eredmények pedig azt mutatják, a Videoton jó úton jár.

„Természetesen külön öröm lenne a csapat számára, ha a Vidi adná a liga gólkirályát. Biztos vagyok benne, hogy minden játékos, aki lehetőséget kap, azon lesz, hogy ehhez hozzásegítse Nikót vasárnap, de a legfontosabb ezúttal is a győzelem” – tette még hozzá.

Az Újpest–Videoton találkozót egyébként egy időpontváltozás miatt vasárnap 15:30-tól rendezik a Szusza Ferenc-stadionban.

Best of FourFourTwo