Premier League

A Manchester City máris behálózta Van Persie-t?

FFT
nso.hu; goal.com
2012. július 06., péntek 14:40
Megkezdődött a versenyfutás Robin van Persie-ért: a holland csatárt korábbi csapattársa, Kolo Touré csábítja a Manchester Cityhez.

„Robin igazi klasszis. Játszottam vele, ismerem őt, és nagyszerű ember – nyilatkozta az elefántcsontparti középhátvéd. – A Citynél nagyszerű játékosaink vannak, és a klub úgy cselekszik az átigazolási piacon, ahogy szeretne, de számomra Robin érkezése nagyszerű hír lenne, mert tisztában vagyok vele, mire képes.”

A nyilatkozatnak persze könnyen lehet alapja, ugyanis Angliában arról is cikkeznek, hogy a City máris megkörnyékezte Van Persie-t, pontosabban ügynökét, Kees Vost, aki – az erre vonatkozó tiltó szabályok ellenére – felvette a kapcsolatot az angol bajnok képviselőivel, ám ezt a londoniak nem tudják bizonyítani. 

Csütörtökön állítólag Arsene Wenger, az Arsenal menedzsere, illetve Ivan Gazidis, a klub ügyvezető elnöke is beszélt telefonon az ügynökkel, hogy kifejezzék rosszallásukat az ügyben betöltött szerepével kapcsolatban.

A 28 esztendős futballista 2004-ben érkezett az Arsenalhoz, azóta 194 bajnoki mérkőzésen 96 gólt szerzett.  

Az elmúlt években Kolo Touré mellett Emmanuel Adebayor, Gaël Clichy és Samir Nasri is az Arsenaltól szerződött a manchesteri világoskékekhez.

 

 

Angliában már City-mezben képzelik el Van Persie-t

 

(nso.hu, goal.com)

Best of FourFourTwo