• 13 °C, időnként felhős

Ennyit keres Mourinho és Guardiola! + képek

FFT, 2012. március 10., szombat 10:57, frissítve: szombat 12:41
Köztudott, hogy egy-egy sztárjátékos mennyit tesz zsebre évente azért, hogy úgy kergeti a labdát ahogy, de vajon azt is tudja-e az olvasóközönség, hogy mennyi jár a szellemi munkát végző vezetőedzőknek? Íme, a tíz legtöbbet kereső tréner.

10. Harry Redknapp a Tottenham Hotspur menedzsere évi 4,7 millió eurót keres a londoniak kispadján.

---- Arséne Wenger ----

 

9. Az ősi rivális Arsenal menedzsere Arséne Wenger szintén 4,7 milliót tudhat magáénak egy év alatt az ágyúsok vezetőjeként.

---- Kenny Dalglish ----

 

8. A Liverpool trénere, Kenny Dalglish egy év alatt 4,8 millió eurót zsebel be, bár csapata csak a hetedik a tabellán.

---- Sir Alex Ferguson ----

 

7. Sir Alex Ferguson sem keres többet 4,8 milliónál, akárcsak a nagy vetélytárs menedzsere, pedig némileg többet letett már az asztalra edzőként a Manchester United kispadján.

---- Jupp Heynckes ----

 

6. Közismert, hogy a Bayern München Németország legsikeresebb és leggazdagabb klubja, ezt vezetőedzője, Jupp Heynckes fizetése is alátámasztja: 5 millió euró.

---- Carlo Ancelotti ----

 

5. Carlo Ancelotti sem a Paris St. Germain tulajdonosának két szép szeméért vállalta el a felajánlott munkát, hanem az 5,9 millió eurós szerződésért.

---- Roberto Mancini ----

 

4. Manapság a sejkek jól fizetnek, ez köztudott, Roberto Mancini is ennek köszönheti évi 6 milliós keresetét.

---- Guus Hiddink ----

 

3. Na és persze az orosz milliárdosok sem aprópénzekért foglalkoztatnak sztáredzőket, Guus Hiddink 7,5 milliót kap azért, hogy Dzsudzsák Balázs egykori csapatát, az Anzsi Mahacskalát edzi.

---- Pep Guardiola ----

 

2. Pep Guardiola is 7,5 milliót keres, azzal a különbséggel, hogy ő a sokszor a világ legjobb csapataként aposztrofált katalán együttest, a Barcelonát trenírozza. Az eredményeit tekintve meglehetősen jól.

---- José Mourinho ----

 

1. A világ legjobban kereső vezetőedzője viszont nem más, mint José Mourinho, a Real Madridnál potom 10 millió eurót fizetnek neki évente, nem titkolt szándékkal, hogy végre címeket szerezzen az utóbbi években szerény trófeakollekciót magáénak tudó királyiaknak.

Legolvasottabb
Legfrissebb

Hozzászólások - db

A hozzászólások mutatása