Gerrard búcsút inthet a válogatottnak

FFT
The People
A Liverpool csapatkapitánya még nem hozta meg végleges döntését, de a People-nek adott interjújában utalt arra, hogy az Európa-bajnokság után visszavonul a válogatottól.

Gerrard elmondta, egyelőre senkivel sem beszélte meg döntését, és jelenleg csak arra akar koncentrálni, hogy klubcsapatában és a válogatottban is jól végezze dolgát: „Az Európa-bajnokság után majd át kell értékelnem a helyzetet, továbbra sem beszéltem senkivel, és döntést sem hoztam, mivel sok dolgot mérlegelni kell. Jelenleg csak arra gondolok, hogy jól alakuljanak a dolgok a klubcsapatommal és az angol válogatottal az Európa-bajnokságon, utána majd meglátjuk, mi fog történni” – nyilatkozta.

A lassan 32 éves középpályást az elmúlt években sorozatos sérülések hátráltatták, az angolok szerint ez is befolyással lehet későbbi döntésére. „A lehető legtovább akarok játszani a Liverpoolban. Tudom, hogy néhány játékos pályafutása meghosszabbítódott a klubcsapatában, miután otthagyta a válogatottat” – érvelt Gerrard.

A Liverpool-legenda 2000-ben öltötte magára először az angol címeres mezt, azóta majdnem száz alkalommal szerepelt a válogatottban, nagy bánatára egyelőre komolyabb sikerek nélkül.

Best of FourFourTwo