• 7 °C, esős

Van Persie még az idén távozni akar - sajtóhír

FFT, 2012. július 20., péntek 16:33
Egybehangzó brit sajtóinformációk szerint a Manchester United hivatalosan is bejelentkezett Robin van Persie-ért az Arsenalnál, a játékos viszont a Manchester Cityt favorizálja!

A Manchester United ajánlata azonban meg sem közelíti az Arsenal elképzeléseit, az ágyúsok 32 – 38 millió eurót akarnak Van Persie-ért kapni, noha a holland támadó szerződése 2013-ban lejár és a játékos nem akar hosszabbítani.

Sőt, a legfrissebb információk szerint mindenképpen távozni akar, minél előbb, ha lehet, méghozzá a Citybe. Arséne Wenger erről persze hallani sem akar, nem érdekli Van Persie óhaja.

Az angol sportsajtó tudni véli,  a gólvágó nem utazik el a csapattal az ázsiai túrára, azonban az ok egyelőre tisztázatlan. Egyes médiumok azt állítják, ez bizonyíték arra, hogy Van Persie távozik az Arsenalból, más sajtóorgánumok úgy vélik, Wenger csak így akarja megleckéztetni játékosát.

Ha a londoni klub nem ad túl még az idén a csatáron, Van Persie nagy valószínűséggel – kénytelen-kelletlen – kitölti szerződését 2013-ig, mivel télen már aligha ad érte ki bárki is milliókat, hisz a következő nyártól úgyis szabadon igazolhatóvá válik.

Forrás: sportbild.de
Legolvasottabb
Legfrissebb

Hozzászólások - db

A hozzászólások mutatása