• 7 °C, zápor
Bosingwa és Kalou mehet

Lomtalanítás kezdődik a Chelsea-nél

FFT, 2012. május 24., csütörtök 19:25
Óriási változások várhatók a Chelsea keretében. Fernando Torres és Didier Drogba magától is megy, illetve menne, de rajtuk kívül többen is elhagyhatják a friss BL-győztest.

A Bayern München ellen megnyert Bajnokok Ligája-döntőn Jose Bosingwa és Salomon Kalou is kezdőkén lépett pályára, azonban egyikük sem marad a Stamford Bridge-n.

Mind a portugál védőnek, mind pedig az elefántcsontparti támadónak lejár a szerződése Londonban, és a klub egyiküknek sem tett újabb ajánlatot. Ők (és Didier Drogba) tehát már biztosan távoznak a csapattól, és nem kizárt Fernando Torres eligazolás sem. Sőt egyelőre kétséges a sorsa Frank Lampardnak, Florent Maloudának, Michael Essiennek és Paulo Ferreirának is.

Elnézve a fenti listát, valóságos lomtalanítást rendez a nyáron a Chelsea vezetősége. És ehhez tegyük hozzá, hogy a BL-t és FA-kupát nyerő Roberto Di Matteo helye sem garantált a kispadon. A játékosok ugyan szeretnék, ha maradna, de tekintve, hogy a fél csapatnak rosszul áll a szénája, még az is simán előfordulhat, hogy Roman Abramovics az olasz menedzsernek is ajtót mutat.

Forrás: Daily Star
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés