• 14 °C, időnként felhős

Mancini utoljára figyelmeztette Balotellit

FFT, 2012. április 1., 15:49, frissítve: 15:52
Az angol bajnoki címért folytatott versenyfutásban ismét megbotlott a Manchester City, Mario Balotelli pedig, ahogy az szokott lenni, magatartásával csak növelte a feszültséget.

Semleges nézőknek rendkívül szórakoztató lehetett a Sunderland elleni 3–3-as döntetlen, a hazai szurkolóknak azonban keserű élmény marad, hisz újabb lépéshátrányba kerülhetnek a Manchester Uniteddel szemben a végső győzelemért folytatott küzdelemben.

Mario Balotelli két gólt is rúgott, a meccs után azonban dicséret helyett csak kritikaáradatot kapott. A 64. percben szabadrúgásoz jutott a City, Alekszander Kolarov magához is vette a labdát, Balotelli azonban szintén szívesen elvégezte volna a szabadot, amiből vita kerekedett, és ha Vincent Kompany nem húzza el a helyszínről az olaszt, tetlegességig is fajulhatott volna a dolog.

Az eset jó példa rá, hogy nincs minden rendben a City háza táján. Roberto Mancini vezetőedző sem rejtette véka alá véleményét: „Valójában már öt perc után le akartam cserélni – Balotellit –, de aztán lőtt két gólt.”

Az igazi kritika azonban csak ezután következett. „Az olyan mérkőzéseken, mint ez, csatárként két-három gólt kell lőnöd. Mario nem játszott jól. Az ilyen meccseken a csatároknak kell a különbséget jelentenie, de nem az utolsó egy-két percben, hanem már jóval korábban” – nyilatkozta a City menedzsere.

A kakaskodással kapcsolatban pedig megjegyezte: „Előfordul ilyesmi a pályán, de neki ez volt az utolsó!”

Forrás: goal.com

Hozzászólások - db

A hozzászólások mutatása