Serie A

Három új igazolás

Brutálisan megerősítette középpályáját a Juve

FFT
football-italia.net
2012. június 16., szombat 09:10
Az Udineséből Mauricio Isla és Kwadwo Asamoah, a Pescarából a szupertehetséges Marco Verratti érkezik Torinóba.

Eddig sem volt gyenge középpályája a Juventusnak, de most már igazán bombaerős lesz: Andrea Pirlo, Claudio Marchisio, Arturo Vidal, Simone Pepe, Emanuele Giaccherini és a többiek újabb három társat kaptak a középpályára.

Az Udineséből érkező két középpályás, a chilei Mauricio Isla (képünkön) és a ghánai Kwadwo Asamoah (a BL-selejtezőkben induló udineiek talán két legjobbja a középpályán) már Torinóban van és orvosi vizsgálaton vesz részt, hétfőn írnak alá. A La Gazzetta dello Sport értesülése szerint mindkét játékos 7.5-7.5 millió euróba került.

A harmadik igazolás a fél Olaszország által keresett Marco Verratti, a Pescara 19 éves irányítója, aki idei játékával kulcsszerepet vállalt a Pescara feljutásában a Serie A-ba. Sokáig azt lehetett hallani, hogy a Romába távozó edzője, Zdenek Zeman a fővárosba viszi magával, ahol Francesco Totti esetleges örököseként tekintettek rá, ám végül a Juventus ajánlata csábítóbb volt számára. Igaz, csak a 2013-14-es szezonban csatlakozik a "zebrákhoz" a Cesare Prandelli bő Eb-keretében is helyet kapott játékos, mert a Pescara csak azzal a feltétellel adta el, hogy egy évig még maradhat a déliek csapatában.

(football-italia.net)