Serie A

Milánóban nem sürgetik Tévez megszerzését

FFT
skysports.com
2011. december 13., kedd 19:07
Adriano Galliani Milan alelnök elmondta, van még idejük gondolkozni az argentin csatár átigazolásán.

Az olasz bajnok már mindenben megegyezett a Manchester Citynél kegyvesztetté váló támadóval, de a klubjával még néhány részlet tisztázásra vár. Galliani elmondása alapján a Milan múlt héten kereste meg a Cityt Carlos Tévez januári kölcsönvételével kapcsolatban, és azt szeretnék, ha nyártól véglegesen Olaszországban maradna.

„Tévez az első választásunk a támadóposztra. A játékossal már megegyeztünk és reméljük, más klubokkal már nem fog tárgyalni. Január 31-ig kell véglegesítenünk az átigazolását” – mondta Silvio Berlusconi jobbkeze.

„Mindenki ismeri az álláspontunkat, Tévezre elsősorban Antonio Cassano szívproblémái miatt van szükségünk” – tette hozzá.

Olasz sajtóértesülések szerint a Milan Alexandre Patót vagy Robinhót is odaadná a manchesterieknek Tévezért cserébe, de Galliani szerint ezeknek a híreszteléseknek nincs alapja.

„Ki merem jelenteni: Pato és Robinho sem fogja elhagyni a csapatot” – állította a 67 éves sportvezető.

A 27 éves csatár, aki a Juventus és korábbi klubja, a Corinthians kívánság listáján is szerepel, legutóbb azért került bajba Manchesterben, mert engedély nélkül utazott haza Argentínába.