Serie A

Tévez megegyezett a Milannal

FFT
skysports.com
2011. december 07., szerda 09:49
Az AC Milan megegyezett Carlos Tévezzel a személyes feltételekről, az argentin januárban kölcsönbe érkezne Milánóba. Kérdés, a Manchester City elfogadja-e az ajánlatot.

Adriano Galliani, a Milan elnöke elmondta, az olasz klub megegyezett Tévezzel a személyes feltételeket illetően, már csak arra várnak, hogy a City is belemenjen az alkuba. Tévezt a téli átigazolási szezonban venné kölcsön a Milan, az olaszok elővásárlási jogot is szereznének, hogy később végleg megkaparinthassák az argentin csatárt.

„Tegnap és ma nagy lépést tettünk a csapat megerősítése felé. Tárgyaltam Tévez ügynökével, a helyzet világos: a Milan megegyezett a játékossal, elküldtük a tervezetet a Manchester Citynek, kölcsönvennénk őt, és ha bizonyos feltételek teljesülnek, elővásárlási jogot is szereznénk. Hogy miért fogadná el ezt a City? Tévez nem játszik, de remek játékos és ha nálunk is jól teljesít, akkor megvesszük” – mondta Galliani a Milan tévécsatornájának.

„Tévez egy rakás pénzről mond le, óriási bónuszai voltak a Citynél a Premier League és a Bajnokok Ligája miatt. Beszéltem Carlitosszal, csatlakozni akar hozzánk. A megegyezés félúton jár, a City válaszára várunk. Ha Tévez megérkezik, az olasz futball is egy új bajnokot köszönthet. Közel vagyunk, a játékos anyagilag hatalmas áldozatokat hozott, hogy idejöhessen a Milanba. Remélem a City igent mond, természetesen vannak más érdeklődők is, de mi vagyunk a legkedvezőbb helyzetben.”