• 7 °C, esős
BL-döntő után

Az elnök védte meg a kifütyült Robbent

FFT, 2012. május 23., szerda 17:51, frissítve: szerda 21:22
Az elbukott BL-döntő miatt számtalan kritikát kapott a Bayern München holland klasszisa, Arjen Robben, akit a Chelsea elleni találkozó után csak kevesek vettek védelmükbe. A kivételek egyike volt a bajor klub elnöke, Karl-Heinz Rummenigge.

„Akárcsak a többi játékos, szurkoló és rajongó, Arjen Robben is mélységesen csalódott és lesújtott a Chelsea elleni érdemtelen vereség miatt” – nyilatkozta a Bayern elnöke, aki hozzátette, az elhibázott tizenegyes, vagy egy rossz meccs miatt még nem lehet megbélyegezni egy játékost, aki korábban annyi örömöt okozott a szurkolóknak.

„A Bayern és a szurkolók stílusa azonban ez: kezet nyújtani, és segíteni valakinek, aki összeesett. Ma reggel is rengeteg olyan reakciót kaptunk, amiben elnézést kértek azok miatt, akik elkezdtek fütyülni” – tette hozzá Rummenigge.

Robbent elsősorban azért kellett védelmébe vennie a Bayern vezérkarának, mert a Chelsea elleni BL-döntőben élete egyik legrosszabb teljesítményét nyújtotta, pont akkor, amikor nagy szükség lett volna a zseniális megoldásaira: a hosszabbításban sorsdöntő tizenegyest hibázott, túl ezen pedig az egész meccsen nem találta önmagát, jól láthatóan önbizalom nélkül futballozott.

„A Bayern egy remek és sikeres Európa-bajnokságot kíván Robbennek, és reméljük, júliusban újra a csapat rendelkezésére áll majd” – biztatta még a holland szélsőt a bajorok vezetője.

Forrás: AS
Legolvasottabb
Legfrissebb

Hozzászólások - db

A hozzászólások mutatása