• 7 °C, esős
Franciaország

Ezt a temérdek pénzt teszi zsebre a PSG-nél Thiago Silva

FFT, 2012. augusztus 21., kedd 19:50
Megszellőztették Thiago Silva párizsi szerződésének részleteit.

780 000 ezer eurós havi kereset, 650 ezres bónusz BL-győzelem esetére – egyebek mellett ezeket a tételeket tartalmazza a nyáron a Paris Saint-Germainbe igazoló Thiago Silva szerződése egy brazil forrás szerint.

Az IG Esporte nemcsak Thiago Silva havi fizetéséről és a BL-siker esetére beígért jutalmáról számol be hivatalos honlapján, hanem arról is, hogy a francia bajnoki cím megszerzése 257 ezer eurót, a Francia Kupa elhódítása 163 ezer eurót hozna a játékos konyhájára.

A Milantól elcsábított, öt esztendőre aláíró Thiago Silva – a többi PSG-játékoshoz hasonlóan – további 41 000 eurós jutalmat kap, ha a klub etikai kódexének megfelelő magatartást tanúsít: nem nyilatkozik negatívan a klubról, tartózkodik a sportfogadástól, és tisztelettudóan viselkedik a szurkolókkal.

A szerződés megkötésekor a játékos honvágyára is gondoltak: évente nyolc Párizs–Rio de Janeiro retúr repülőjegy áll a futballista és családja rendelkezésére, feltéve, hogy Thiago Silva kielégíti az Al Dzsazira televízió érdekkörébe tartozó médiatársaságok minden interjúigényét.

(nso.hu)

 

 

 

Forrás: nso.hu
Legolvasottabb
Legfrissebb

Hozzászólások - db

A hozzászólások mutatása