La Liga

Átigazolás

Suker játékost ajánl a Real elnökének

FFT

2012. június 18., hétfő 10:40
Luka Modric lehet José Mourino nagy nyári igazolása, akinek szerződtetését a klub korábbi horvát klasszisa Florentino Péreznek is javasol.

Luka Modric, a horvát válogatott középpályása hamarosan a Real Madrid futballistája lehet.

A Tottenham légiósát mindkét manchesteri csapat kinézte már, sőt, a Chelsea is csábítja, de Modric barátja szerint Spanyolország lesz a labdarúgó következő állomása.

"Nagyon jó cimborák vagyunk – nyilatkozta Mate Bilic, a Sporting Gijon támadója. – Tudom, hogy szereti a Premier League meccseit, de akkor is a spanyol bajnokságba vágyik. Közel van, hogy megállapodjon az átigazolásáról..."

Nos, a hírek szerint a Real Madrid már előkészítette az ajánlatát. José Mourinho nagyon kedveli Modric stílusát, a portugál mester szerint tökéletes párost alkotna Xabi Alonsóval a középpálya tengelyében.

Noha sokak szerint a horvát játékos képességei nem ütik meg a Real szintjét, a madridi klub korábbi klasszisa, Davor Suker állítja: megállná a helyét.

"Képes lenne ezen a szinten futballozni – vélekedett a legenda. – Olyan csapatban kell szerepelnie, amelyik trófeákért küzd. Javaslom Florentino Péreznek, hogy szerződtesse. Ha a Real lemarad róla, vagy a City-be, vagy a Chelsea-be igazol."

Modrichoz is eljutottak Suker szavai.

"Büszke vagyok rá, hogy Davor Suker szerint játszhatnék a Real Madridban. Sokat jelentenek számomra ezek a dicsérő szavak. Hálás vagyok."