Politikusoknak tilos a belépés

WA, 2012. január 6., péntek 07:00, frissítve: péntek 07:00
New Hampshire államot a jövő heti republikánus előválasztások miatt elárasztották a politikusok, a kampányemberek és az újságírók, ám az egyik portsmouthi étterem tulajdonosának annyira elege lett belőlük, hogy a várható bevételkiesés ellenére is kitiltotta őket az üzletéből – jelentette csütörtökön weboldalán a CBS televízió.

„Politikusoknak tilos a belépés, nincs kivétel” – szól a Colby's Breakfast & Lunch ajtajára kiragasztott figyelmeztetés. A személyzet szerint a kortesek nem egyszer feltartották és megzavarták a náluk reggeliző vagy ebédelő törzsvendégeket, miközben a saját elnökjelöltjük mellett agitáltak. Ilyen incidens 5-6 alkalommal is előfordult, ezért betelt a pohár. A tilalom a médiamunkásokra is kiterjed, mert a közönséget az is zavarja, ha étkezés közben a politikáról faggatóznak náluk.

New Hampshire-ben január 10-én tartanak előválasztást a helyi republikánusok, amelyen a párt támogatói arról szavaznak majd, hogy kit látnának szívesen Barack Obama demokrata párti amerikai elnök kihívójaként a novemberi választáson.

Forrás: MTI
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés