3D-s hűtés és a magyar vállalati IT-kultúra

Computerworld

2012. január 19., csütörtök 13:00

A mintegy három éve húzódó globális gazdasági válságra az IT gyorsan és hatékonyan reagált, ugyanakkor még mindig óriási tartalékok és lehetőségek rejlenek ezen a téren.
ICT DAY 2012 logo

Új technológiák jelentek meg, amelyek rugalmas hozzáférést biztosítanak az erőforrásokhoz. Új értelmet kapott a mobilitás, amely a konzumerizáció folyamatával karöltve rugalmassá tette a munkavégzést, gyorsabbá a reagálási képességet. Érdemes bővebben körbejárni, hogyan segíthet az IT ma a vállalkozásoknak és szervezeteknek a mai, gyorsan változó gazdasági környezetben. Ezt elősegítendő, tart konferenciát a Computerworld február 7-8. között.

Itt kiderül, milyen folyamatokra kell felkészülniük a gazdálkodó szervezeteknek 2012-ben. A vállalatok informatikai vezetőitől ma már elvárás az üzleti központú gondolkodás: az IT elsődleges feladata ugyanis az, hogy eszközöket adjon a vállalatnak arra, hogy utóbbi gyorsan reagáljon a változó piaci kihívásokra. Emellett szó lesz a cloud computingről, a felhőszolgáltatások bevezetésénél szerzett gyakorlati tapasztalatokat, annak előnyeit és hátrányait osztják meg az előadók a konferencián.

Kiderül, mi a gyors döntés titka, és a naplózás rejtelmeibe is bevezeti az érdeklődőket az esemény. Emellett szó lesz az IT-rendszerek gazdaságos működésének egyik kulcsáról, a biztonságos energiaellátásról. A résztvevők megismerkedhetnek a 3D-s hűtési szimulációjával és a magyar vállalati IT-kultúra állapotába is betekintést kaphatnak. Mindamellett szó lesz a hazai cégek külkapcsolati lehetőségeiről.

Az előadók között olyan neves cégek és szervezetek képviselői szerepelnek majd, mint a Magyar Telekom, a MOL, az APC, az IVSZ és a Corvinus Egyetem Információrendszerek Tanszékének vezetője.

Fontos információk
ICT Day – Stratégiához a technológiát
Időpont: 2012. február 7–8.
Helyszín: Cinema City Aréna Plaza, 1087 Budapest, Kerepesi út 9.
További információk és regisztráció