800 millióból fejlesztenek Hajdúböszörményben

LM, 2012. február 2., csütörtök 16:03, frissítve: csütörtök 16:03
Új sajtkészítő üzemrésszel bővül a Wassim Sajt Kft. hajdúböszörményi sajtüzeme; a több mint 800 millió forintos beruházás alapkövét tíz arab ország nagykövetének jelenlétében helyezte el csütörtökön Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter, Kiss Attila (Fidesz), Hajdúböszörmény polgármestere és Riad Naboulsi cégtulajdonos.

Riad Naboulsi elmondta: a beruházáshoz, amellyel 10 új munkahelyet teremtenek a hajdúvárosban, 425 millió forint támogatást nyertek az Új Magyarország vidékfejlesztési program keretében.

A 2013 közepére elkészülő 1700 négyzetméter alapterületű csarnokban évente 1500-2000 tonna sajtot gyártanak majd, amit rövid időn belül 3000-4000 tonnára növelnek – jegyezte meg a tulajdonos.

Forrás: MTI
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása