A görög és spanyol hírekre vár a piac

BL, 2012. május 30., szerda 07:38, frissítve: szerda 08:52
Alig változott a forint jegyzése szerda reggelre a főbb valutákhoz képest a nemzetközi bankközi kereskedelemben.

Az eurót reggel a 296,95-297 közötti sávban jegyezték a kedd esti 297,25 forinttal szemben. A dollár 238,40 forinton állt, míg kedd este 238,10 forinton forgott. A svájci frank árfolyama is csak pár fillérrel mozdult el, árfolyama 247,71 forint volt a kedd esti 247,50 forint után. A japán jenért 3,0025 forintot kértek reggel, jegyzése gyakorlatilag nem változott az éjszaka folyamán.

Piaci vélemények szerint a forint árfolyamát szerdán is elsősorban a görögországi fejlemények és a spanyol bankrendszer állapotáról érkező hírek fogják mozgatni.

Forrás: MTI
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása