Hazatérés előtt

Arsavin újra a Zenité lehet

FFT, 2011. december 21., szerda 15:59, frissítve: szerda 15:59
Az orosz Szovjetszki Sport értesülései szerint az Arsenal támadója hamarosan újra Szentpéterváron futballozhat.

A londoniaknak is ínyére lenne üzletet kötni a Zenittel, főleg, ha az oroszok hajlandóak kifizetni az Andrej Arsavinért kért 16,5 millió eurót, amennyiért a villámgyors játékos 2009-ben hozzájuk igazolt.

„Mindig érdekeltek voltunk Arsavin visszaszerzésében. De hogy tárgyalásban állunk az Arsenallal… Ezt sem megerősíteni, sem cáfolni nem szeretném” – mondta sokat sejtetően Igor Kornejev, a szentpéterváriak sportigazgatója.

Talán a sportigazgató véleményénél is fontosabb, hogy mit gondol a Zenit dúsgazdag főszponzora, a Gazprom.

„A játékos visszatérése a csapathoz megoldható, ha ő is úgy gondolja” – fogalmazott Alexej Miller, a gázóriás elöljárója.

Arsavin ebben az idényben 13-szor lépett pályára a Premier League-ben, és mindössze egy gólt szerzett, a kezdőbe pedig csak hat alkalommal fért be.

Forrás: kicker.de
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása