Mesterházy maradt az elnök

Tompos Ádám, WA, 2012. március 31., szombat 14:22, frissítve: szombat 16:51
373 szavazatból 258-at kapott Mesterházy Attila az MSZP tisztújító kongresszusán.

Mesterházy Attila 258 szavazatot kapott az MSZP tisztújító kongresszusán, ezzel ő maradt a szocialisták elnöke. A tisztséget 2010 óta betöltő politikus újraválasztását 373 érvényesen szavazó küldött csaknem 70 százaléka támogatta. Szanyi Tibor 115 szavazatot kapott.

A kongresszuson ma még a választmányi elnök személyéről is döntenek. A testületet nyolc éve irányító Simon Gábor visszalépése után a posztra Botka László szegedi polgármester az egyetlen jelölt.

Az MSZP nélkül nincs kormányváltás

Mesterházy Attila szerint az MSZP nélkül nem lesz kormányváltás 2014-ben. A párt újraválasztott elnöke hangsúlyozta: az MSZP tanult az elmúlt évek hibáiból, de korainak nevezte a találgatásokat a miniszterelnök-jelölt személyéről.

Stabilizálná az MSZP-t

Mesterházy Attila arról beszélt az MSZP szombati tisztújító kongresszusán, hogy stabilizálni kell a párt eredményességét. Mindezt Török Zsolt, a szocialista párt szóvivője mondta el, hozzátéve hogy a párt elnöke és frakcióvezetője arról is beszélt: az MSZP nélkül a jelenlegi fideszes rezsimet leváltani nem lehet.

hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások - 10 db

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása