Árfolyamgát

Március 5-én lesz álláspontjuk

WA, 2012. február 22., szerda 20:17, frissítve: szerda 20:17
A Magyar Bankszövetség még nem alakította ki álláspontját a módosító indítványokról.

A Magyar Bankszövetség elnöksége március 5-én hoz döntést arról, milyen álláspontot képviseljen azokkal a módosító javaslatokkal kapcsolatban, amelyeket Rogán Antal fideszes képviselő, a parlament gazdasági bizottságának elnöke adott be az árfolyamgát új rendszeréről szóló törvényjavaslathoz – közölte a bankszövetség szerdán.

Korábban közöltük, az Országgyűlés számvevőszéki és költségvetési bizottsága szerdai ülésén – éles, személyeskedésektől sem mentes vitában – támogatta Rogán Antalnak az árfolyamgát új rendszeréhez beadott módosító javaslatait. Bővebben >>>
Forrás: MTI
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása