Vért Kft.

Mészáros Lőrinc beszáll a vadászbizniszbe

FB, 2016. február 19., péntek 20:14
Megalakult a Mészáros és Mészáros Kft. új leányvállalata.

A Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester tulajdonában lévő Mészáros és Mészáros Kft. új leányvállalatot alapított VÉRT Vadászati Kft. néven – írja a HVG.hu.

A VÉRT Vadászati Kft. ügyvezetője Mészáros Lőrinc 29 éves lánya, Ágnes, aki a családhoz köthető nyolc további cégben is szerepet vállal. A HVG.hu megjegyzi: „A vállalkozó két lánya, Ágnes és Beatrix gyakorta vesz részt a Mészáros-cégek vezetésében, sőt amint arról korábban beszámoltunk, Beatrix barátja Pálffy Balázs, annak a Körösaszfalt Mélyépítő Zrt.-nek a vezére, amely többek között kulcsszerepet játszik Simicska Lajos Közgépének visszaszorításában is.”

Szállást is nyújthat

A miniszterelnökkel közeli ismeretséget ápoló egykori gázszerelő hárommillió forint alaptőkével rendelkezik, február elsején alapították és nyolcadikán jegyezték be – derül ki az Opten cégadatbázisából.

A cég székhelye ugyanaz a felcsúti cím, mint az anyavállalaté, fő tevékenységi köre vadgazdálkodás, emellett erdőgazdálkodással, vadon termő és más erdei termékek begyűjtésével, erdészeti szolgáltatással, állattenyésztéssel és szálláshely-szolgáltatással is foglalkozhat.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások - db

A hozzászólások mutatása