Rendkívüli ülést tart a Fővárosi Közgyűlés

NT, 2012. május 9., szerda 08:08, frissítve: szerda 08:56
A testületet eredetileg a Fővárosi Vízművek kisebbségi részvénycsomagjának a visszavásárlásáról szóló végleges megállapodás jóváhagyására hívták össze, ám az ügyben végül csak május végén döntenek.

Az ülés eskütétellel kezdődik, mivel az MSZP frakciójában Lendvai Anna, Pesterzsébet önkormányzati képviselője váltja Velez Árpádot, aki országos pártigazgatói posztja miatt lemondott közgyűlési mandátumáról.

A 15 napirendi pont között szerepel az az előterjesztés, amely szerint a kéményseprés díjával megegyező összegű pótdíjat fizethetnek azok a budapesti ingatlantulajdonosok, akik nem engedik be az előre bejelentett időpontban a Fővárosi Kéményseprő-ipari Kft. munkatársait.

Döntés születhet arról is, hogy a Parking Kft. beolvadjon a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) Zrt.-be, amely egyébként 2012. január 1-je óta ellátja a társaság közterületi parkolással kapcsolatos feladatait.

Forrás: MTI
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása