7000 év alatt törlesztenék adósságukat

LM, 2012. május 12., szombat 20:35, frissítve: 11:16
Több mint hétezer év alatt akarja törleszteni felhalmozott adósságait egy spanyol kisváros.

A Spanyolország középső részén található, 3300 lelket számláló Pioz szanálási tervét az összesen 16 millió eurós adósságról szóló számlákat mellékelve nyújtotta be a kormányhoz.

A község kérelme szerint pontosan 7058 év alatt egyenlítené ki tartozásait – mondta el Antonio Beteta vagyonkezelésért felelős madridi államtitkár, aki a spanyol vidék eladósodottságára hozott példaként név nélkül említette a falut. Ám Pioz polgármestere, Amelia Rodriguez nyilvánosságra hozta, hogy a fővárostól ötven kilométerre fekvő községről van szó.

Az adósságok elsősorban egy uszoda és egy víztisztító berendezés építésére vezethetők vissza. Rodriguez elődjét, Emilio Enricót tette felelőssé, aki azonban visszautasította a vádakat.

Forrás: MTI
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása