A 24 után érzelmesebb sorozatban szerepel Kiefer Sutherland

Grund

2012. január 9., hétfő 13:06

A 24 című tévésorozat filmváltozatán és egy tavasszal induló új televíziós drámasorozaton is dolgozik Kiefer Sutherland.

A 24-ből készülő mozifilm forgatása április vége felé kezdődik – árulta el egy Los Angeles-i televíziós rendezvényen Sutherland, aki 2001-től 2010-ig volt a tévés thrillersorozat sztárja. A színész az új Fox-szériáról is beszámolt, amelyben ugyancsak főszerepet kapott. A Touch című drámasorozat önálló epizódokból épül fel, amelyek főhőse egy apa és annak néma, számokkal kommunikáló autista kisfia, akinek különös képessége, hogy előre megjósol dolgokat.

Mint Sutherland kiemelte: különösen azért szereti az új szerepet, mert miközben a 24-ben Jack Bauerként el kellett fojtania érzéseit, a Touch-ban lehetősége nyílik arra, hogy nyíltan kimutathassa érzelmeit. Ugyanakkor nem is azért játszik a sorozatban, hogy a 24-től meneküljön – tette hozzá –, hanem azért, mert a történet nagyon mélyen megérintette. Az autista fiút David Mazouz játssza, aki 2010 óta már több tévésorozatban feltűnt egy-egy epizód erejéig. A Fox a tervek szerint márciustól kezdi sugározni a sorozat részeit.

Forrás: MTI