A Doors 1968. július 5-én lépett fel a Hollywood Bowlban. Az eredeti negatívokat felhasználva Bruce Botnick, a zenekar hangmérnöke az elmúlt időszakban digitálisan feljavította és újramaszterelte a felvételt.

A restauráció végeredménye egy olyan vizuális élmény, amellyel a rajongók úgy érezhetik, ott vannak a helyszínen Jim Morrisonnal, John Densmore-ral, Robby Kriegerrel és Ray Manzarekkel – közölte a kiadványokat Magyarországon forgalmazó Warner/Magneoton.


A hamarosan elérhető kiadványon három olyan dal is szerepel, amely annak idején az eredeti filmből hiányzott. A Hello, I Love You, a The WASP (Texas Radio And The Big Beat), valamint a Spanish Caravan felvétele technikailag nem engedte, hogy akkor filmre kerüljön, ám mostanra ezt a hibát sikerült kijavítani, így a koncert már teljes egészében megtekinthető. A felvétel Blu-rayen, DVD-n, CD-n, vinylen és digitális formátumban is kapható lesz.

A videóverziók 16-9 képarányban, 5.1-es hanggal fognak szerepelni az anyagon, amelyre egy egyórás bónusz felvétel is rákerül. Ezen lesz a Doors útja a Hollywood Bowlig című film, visszaemlékezések a fellépésről, technikai betekintés a restaurálásba, illetve három élő felvétel: a Wild Child a The Smothers Brothers Show című tévéműsorból, a Light My Fire a The Jonathan Winters Show-ból, emellett Van Morrison Gloria című számának feldolgozása.