Benne van a bugi a kiscsaj lábában

Szabados Balázs, 2011. december 13., kedd 12:10, frissítve: kedd 12:10
Izinek határozottan bejön Kocsis Tibi az X-faktorból. Szombaton az egész család együtt nézte a tehetségkutató műsort, és mikor a kopasz énekes színpadra lépett, lányom korát meghazudtoló mozgáskultúrával táncra perdült.

Nem kezdek most hosszas történetleírásba, mert úgy döntöttem, ilyen esetben egy videofelvétel többet mond minden ékes szónál. Elöljáróban csak annyit, hogy otthon rendszeresen énekelünk Izabelnek (főleg pelenkázáskor és fürdés után), ami láthatóan jót tett a zenei érzékének. Mostanában ő is gyakran dalolászik, a zenére táncol, bár a ritmusérzéke még nem az igazi. Ettől függetlenül a most látható produkciójával mosolyt csalt a család arcára, nálam egyértelműen döntős a kiscsaj! A képminőség sajnos nem az igazi, gyorsan kellett reagálnom a mobiltelefonnal. Felhívom mindenki figyelmét a 30. másodpercnél kezdődő, Angus Youngot (AC/DC gitárosa) idéző lábmozgásra.

 

 

hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások - 2 db

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása