A Pannóniával kezdődik a fesztiválszezon

Grund, 2012. május 24., csütörtök 13:12
Szántódpusztán indul az idei könnyűzenei fesztiválszezon – itt nyitotta meg ma kapuit a VI. Pannónia fesztivál.

A PaFe egyébként idén is elsősorban a hazai előadókra helyezi a hangsúlyt: négy napon át mintegy kétszáz hazai zenekar – többek között a Tankcsapda, a Depresszió, a Quimby, az Irie Maffia, az Alvin és a Mókusok, a Brains, az Akela és az Ismerős Arcok – lép fel Szántódpusztán. A fókusz ezúttal a hip-hopra és a rapre esik, és a szervezők azt ígérik, hogy lesznek olyan kultikus előadók és aktuális kedvencek is, akiknek rajongóit ritkán szolgálják ki a fesztiválokon.

A Hősök vagy a Akkezdet Phiai mellett így például fellép az 1988-ban alakult New York-i Onyx. A zenei kínálat mellett számtalan egyéb kulturális program várja a merész sátrazókat. A látogatók többek között a kortárs dráma és a filmes ipar jeles képviselőivel találkozhatnak majd egy-egy beszélgetés és előadás erejéig. Így négy napra Szántódpusztára költöznek a Bárka Színház színészei és a tervek szerint tiszteletét teszi majd a Pannónia fesztiválon Andy Vajna is.

hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása