Adele albuma ismét a csúcson

PR, 2012. június 14., csütörtök 11:43
Már 24. alkalommal került a héten a Billboard legkelendőbb kétszáz albumot felsorakoztató eladási toplistájának élére Adele 21 című lemeze.

A szerdán közzétett rangsor szerint a Grammy-díjas brit énekesnő ezúttal olyan népszerű sztárok új albumait utasította maga mögé, mint a countryzenész Alan Jackson, a 29. lemezével előálló, ötvenedik születésnapját ünneplő The Beach Boys, illetve Neil Young, akinek 35. stúdióalbuma az eladások alapján a negyedik lett.

Adele közel másfél éve piacra dobott albumából a Nielsen SoundScan adatai szerint az elmúlt héten 75 ezer példány fogyott. A Rolling in the Deep és a Someone Like You előadója iránti érdeklődést a június 3-án sugárzott Adele Live in London című műsor fokozta fel ismét, amelyet az NBC tűzött műsorára.

Jackson 15. stúdiólemeze 73 ezer darabos eladással debütált a Billboard-listán, a The Beach Boys That's Why God Made the Radio című korongjából 61 ezer kelt el, Neil Young pedig 44 ezres eladást könyvelhetett el.

Mint azt megírtuk, május 21-én tizenkét trófeát zsebelt be tizennyolc jelölésből Adele brit énekesnő a Billboard Music Awards díjkiosztón Los Angelesben.

Forrás: MTI
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása