Art déco diákjeggyel

Grund, 2012. április 16., hétfő 18:02
Áprilisban két alkalommal, keddenként egész napos kedvezményes jeggyel látogathatják az egyetemi és főiskolai hallgatók az állandó és a két időszaki tárlatot az Iparművészeti Múzeumban.

A hallgatók a kedvezményes jeggyel az Art Déco és a Modernizmus –  Lakásművészet Magyarországon 1920–1940 című és az Egy magyar művész Angliában, Márkus Lili kerámiáiról és a Márkus családról szóló két időszaki kiállítást tekinthetik meg. A diákok a Gyűjtők és Kincsek című állandó kiállításra is olcsóbb jegyet válthatnak.

Április 17-én és április 24-én a kombinált jegyeket 1250 forint helyett 500 forintért kínálják. A kedvezményt érvényes diákigazolvány bemutatásával lehet kiváltani, egy igazolvánnyal egy kedvezményes jegyet lehet vásárolni. Bővebb információ a múzeum weboldalán érhető el.

Forrás: MTI
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása