Átadták a VOLTfolió díjait + Kép

TK, 2012. június 8., péntek 09:59, frissítve: péntek 17:16
Átadták csütörtök este a budapesti Millenárison a VOLTfolió Kulturális Médiadíjakat, amellyel a kulturális-zenei médiumokat és médiaszemélyiségeket ismeri el a zenészszakma és a közönség.

VOLTfolió életműdíját az idén Göczey Zsuzsa rádiós zenei szerkesztő kapta, az elismerést Belénessy Csaba, az MTI vezérigazgatója adta át. Göczey Zsuzsa a díjat átvéve megjegyezte, a VOLTfolió-díj számára olyan, mintha az Oscar-díjat kapta volna me g.

Göczey Zsuzsa átveszi a VOLTfolió életműdíját
Göczey Zsuzsa átveszi a VOLTfolió életműdíját
Fotó: MTI


A magazinok versenyében a Magyar Narancs hetilap kapta a díjat. Az újságírók versenyében Kiss Krisztina lett a győztes. A legjobb portálnak az Index.hu hírportált választotta a zenészszakma, a legjobb zenei portál a Quart.hu let t.

A tévéadók között a Magyar Televízió m1 csatornája győzedelmeskedett, a legjobb műsorvezetőnek járó elismerést Gundel Takács Gábornak ítélték oda. A televíziós műsorok versenyében az RTL Klub műsora, a XXI. század győzött. A legjobb rádió az idén is a Petőfi Rádió lett, amelynek Akusztik című műsora elnyerte a legjobb rádióműsornak járó díjat. A rádiós műsorvezetők közül Csiszár Jenőt, a Class FM műsorvezetőjét találta a legérdemesebbnek a szakm a.

A budapesti klubok közül az idén az A38 győzedelmeskedett, a legjobb vidéki szórakozóhelynek a szegedi JATE Klubot választották a zenésze k.

Az esemény házigazdái, Varga Líviusz zenész és Németh Judit énekes hangsúlyozták: a VOLTfolió díjait 11 éve adták át először, az elismerést a VOLT Fesztivál főszervezői, Fülöp Zoltán és Lobenwein Norbert alapították. Varga Líviusz kiemelte: a díjazottakra egy 500 fős grémium szavazott, a testület tagjait a szervezők kértek fel a kulturális élet szereplői közü l.

Az elismerésekhez egy közönségdíj is társul, amelyre csütörtök estétől lehet szavazni a www.voltfolio.hu weboldalon. A díjat augusztus 5-én, a Magyar Dal Napján adják át.

Forrás: MTI
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások - db

A hozzászólások mutatása