Csillagot kapott Slash

BL

2012. július 11., szerda 21:32, frissítve: szerda 21:45

Csillagot kapott a hollywoodi Hírességek Sétányán Slash brit–amerikai gitárikon, a Guns N’ Roses egykori tagja.

Stílusához hűen a zenész fekete kalapban és dús, sötét hajzuhataggal érkezett kedden a világhírű sétányra rajongói elé. A rendezők szerint a rocker a 2473. csillagot kapta, közvetlenül a Hard Rock Café épülete előtt. Slash jó barátját, Charlie Sheent vitte magával a csillag leleplezésére. A színész nem bírt magába fojtani pár gúnyos megjegyzést Axl Rose-ról, a Guns N’ Roses frontemberéről. „Nagyon helyes, hogy Slash azon az utcán kap csillagot, ahol Axl Rose egyszer még aludni fog” – viccelődött Sheen.

A frontemberrel való súrlódások miatt Slash a kilencvenes évek közepén kivált a Guns N’ Rosesból. A tagok közül többen követték példáját, például Duff McKagan basszusgitáros és Matt Sorum dobos.

A Guns N’ Rosest áprilisban felvették a Rock and Roll Hírességek Csarnoka legendái közé, Axl Rose azonban úgy döntött, hogy visszautasítja a meghívást, és nem vesz részt a ceremónián. A hardrock-zenekar 1985-ös alapítása óta több mint százmillió lemezt adott el. Slágerei, mint a Sweet Child O’ Mine, a Welcome to the Jungle, a Paradise City vagy a You Could Be Mine, világszerte meghatározó zenévé váltak.

Forrás: MTI