De Niro és Michele Pfeiffer egy családot alkot

Grund

2012. augusztus 10., péntek 16:58, frissítve: péntek 16:59

Robert De Niro és Michelle Pfeiffer főszereplésével megkezdődött Luc Besson új filmjének, a Malavita című alkotásnak a forgatása Franciaországban.

A francia rendező ezúttal egy fekete komédiát készít, a történet egy amerikai maffiacsaládról szól, amelyet tanúvédelmi program keretében Franciaországba költöztetnek. A klánnak egy normandiai faluban kellene feltűnés nélkül meghúznia magát, de ez, elsősorban a lobbanékony családfőnek, nem megy könnyen.

De Niro játssza Fred Blake-et, vagyis Giovanni Manzonit, aki minden erőfeszítése ellenére képtelen beilleszkedni a falu közösségébe, és hamar visszatér régi szokásaihoz. Michelle Pfeiffer a szenvedő anya a családban. A filmben Tommy Lee Jones és Dianna Agron is játszik.

Luc Besson produkciós cége, az EuropaCorp tájékoztatása szerint a film októberre készül el, és Normandia mellett New Yorkban, illetve a Besson cége által épített Párizs környéki Cité du Cinéma stúdióban készül majd.

A Malavita a tervek szerint 2013 második felében kerül a mozikba. A forgatókönyv Tonino Benacquista író, forgatókönyvíró, képregényszerző Badfellas című könyvén alapul.

Forrás: MTI