Elhunyt Hollywood egykori szépsége

TT, 2012. május 2., szerda 22:00
Elhunyt Patricia Medina, aki az ötvenes években olyan hírességek oldalán játszott Hollywoodban, mint Glenn Ford, Alan Ladd, Karl Malden vagy Fernando Lamas.

A 92 esztendős színésznő, aki az utóbbi időben sokat betegeskedett, szombaton halt meg Los Angelesben – jelentette be közeli barátja, Meredith Silverbach.

Patricia Medina Nagy-Britanniából érkezett Hollywoodba a második világháború után, és először az MGM filmstúdióhoz szerződött. Kalandfilmekben és történelmi filmekben egyaránt játszott. Emlékezetes szerepei között tartják számon Nicole-t az Abbott és Costello az idegenlégióban című produkcióból, Marthát a Sangarer című drámából, amelyben Fernando Lamasszal szerepelt, és Annát a Plunder of the Sunból, amiben Glenn Ford volt a partnere.

Utoljára 1978-ban állt a kamerák elé az El llanto de los pobres című mexikói filmben.
Visszaemlékezéseit 1998-ban publikálta Laid Back in Hollywood címmel.

Forrás: MTI
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása