Fesztivált rendeznek határon túli és hazai alkotásoknak

Grund, 2012. május 31., csütörtök 12:36, frissítve: csütörtök 12:39
A televíziós fesztiválok hagyományát éleszti újjá a Kamera Korrektúra Televíziós Fesztivál, amelyet június 25-én és 26-án rendeznek határon túli és hazai televíziós alkotások szemléjére Veszprémben.

A Nemzeti Kulturális Alap és a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság által is támogatott versenyre tíz kategóriában lehet jelentkezni.

Egyaránt nevezhetők dokumentumfilmek, a televíziós műsorok teljes arculatát bemutató önálló alkotások vagy előzetesek, szórakoztató céllal készített bulvárműsorok, hazai vagy nemzetközi sporteseményeket bemutató programok, valamint az ifjúság számára készített alkotások.

A szervezők ugyancsak várják zenei szórakoztató műsorok nevezését, hír- és háttérműsorokat, művészeti értékeket bemutató kulturális programokat, kizárólag internetes felületre készült filmeket, valamint környezettudatos életre ösztönző természettudományi műsorokat.

A nevezések június 8-áig adhatók le, az alkotásokat egy neves alkotókból és médiaszakemberekből álló zsűri bírálja el, amelynek elnöke Vitézy László rendező.

Forrás: MTI
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása