Folytatja a titkolózást Woody Allen

Grund

2012. április 13., péntek 18:00, frissítve: péntek 18:29

Még a bemutató napján, pénteken sem árult el részleteket új filmjéről Woody Allen, a producer is csak annyit közölt, hogy a Rómában forgatott alkotás a dolce vita érzését sugározza majd.

Woody Allen ismét hollywoodi csillagokkal dolgozott együtt, a To Rome With Love (Rómának szeretettel) című alkotásban Penélope Cruz és Alec Baldwin is szerepel. A film angol előzetese már elérhető.


A rendező a bemutató alkalmából ismét szerelmet vallott az olasz fővárosnak: „Mindig is akartam egy filmet Rómában forgatni – mondta. – Az évek során többször is jártam itt, mindig új ötleteim támadtak romantikus történetekről, amelyeket Róma szépséges látképe ölel” – fogalmazott. A rendező játszik is a filmben.

Allen eredetileg a The Bop Decameron címmel próbálkozott, majd a kritikák hatására Nero Fiddledre változtatta a produkció címét, végül a To Rome With Love lett az alkotás címe. A hírek szerint Woody Allen európai filmjeinek ciklusa tovább bővülhet: az amerikai filmrendező London, Barcelona, Párizs és Róma után a kontinens északi részén, Koppenhágában forgathat.

Forrás: MTI