Géher Istvánt június 28-án temetik

Grund, 2012. június 18., hétfő 13:55, frissítve: hétfő 14:26
Géher István József Attila-díjas költő, egyetemi tanár június 11-én, életének 72. évében hunyt el. Temetése a Farkasréti temetőben lesz.

Géher István egyetemi tanár, az Eötvös József Collegium Angol-amerikai Műhelyének alapítója és egykori vezetője június 11-én, életének 72. évében váratlanul elhunyt. Személyében Magyarország legkiválóbb Shakespeare-tudósa, az angol-amerikai irodalom nagyszerű ismerője, az Európa Kiadó egykori szerkesztője, József Attila-díjas költő, angol szakos tanárok, irodalomkritikusok, költők, műfordítók generációinak tanára, mestere távozott az élők sorából.

Temetését június 28-án, csütörtökön 13.30-kor rendezik a Farkasréti temetőben.

hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása