Hatalmas bulit csapott Gábor Zsazsa

BL, 2012. február 7., kedd 14:41, frissítve: kedd 14:41
Nagyvonalú partival, több mint száz vendég jelenlétében ünnepelte 95. születésnapját Gábor Zsazsa. A magyar származású hollywoodi híresség most először még valós korát is elismerte.

Gábor Zsazsa az utóbbi egy évben többször került kórházba, egészségi állapota komoly aggodalmakra adott okot. Úgy tűnik azonban, hogy a színésznő felülkerekedett a súlyos gondokon, és születésnapja alkalmából férjével együtt nagyszabású partit rendezett hétfőn.

„Itt az idő, hogy bevalljam az igazat, úgysem titkolhatom tovább. Most először ünneplem meg éveim valós számát. Az évek során elsiklottam egy-két (húsz) születésnap felett, de idén nem” – fogalmazott a meghívóban Gábor Zsazsa, aki még azt is hozzáfűzte, az elkövetkező évekre is készül. A hírességet köszöntötte mások közt Quincy Jones, Nancy Reagan és Chubby Checker is – értesült a CBS televízió hírportálja.

Forrás: MTI
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása