Így tér vissza Beyoncé

Grund, 2012. március 5., hétfő 14:20, frissítve: hétfő 14:21
Szerepet vállalt Ryan Murphynek, a Glee – Sztárok leszünk című tévésorozat alkotójának készülő filmmuzikeljében Beyoncé.

A Murphy rendezésében születő One Hit Wonders című produkcióban Cameron Diaz, Gwyneth Paltrow és Reese Witherspoon is szerepel – értesült a napokban a BBC Online. A sztárok énekeseket alakítanak, akiknek csillaga egy-egy sikerszámmal felragyogott a kilencvenes években, ám aztán elfeledkeztek róluk. A sorsukat követő filmben elhatározzák, hogy egyesítik erőiket, és szupercsapatot alapítanak.

Beyoncé Knowles

Fotó: wikipedia


Murphy nemcsak rendezőként, hanem forgatókönyvíróként is dolgozik a filmen. A még formálódó történet megalkotásába Glee-beli kollégái, Brad Falchuk és Ian Brennan is besegítenek. A produkció zenéjét Andy Samberg komponálja. A BBC szerint ez az első nagyobb vállalkozás, amely mellett Beyoncé elkötelezte magát, mióta kislánya, Blue Ivy Carter januárban megszületett.

Forrás: MTI
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása