Itt a tusnádfürdői koncertprogram

Grund, 2012. május 9., szerda 14:22
Öt nap alatt tíz együttes ad koncertet az idei, 23. Bálványosi Nyári Szabadegyetem kulturális programjai között. A Tusványosként ismert rendezvényt július 24. és 29. között tartják a székelyföldi Tusnádfürdőn.

A nyitókoncertet a Heaven Street Seven zenekar adja, utánuk a Quimby lép színpadra, szintén július 24-én.
Másnap, szerdán az Ismerős Arcok, Deák Bill Gyula és az idén 25 éves csíkszeredai Role együttes, csütörtökön a Vad Fruttik, valamint az Intim Torna Illegál következik – olvasható a szabadegyetem programjainak szervezésben részt vevő Kisebbségekért – Pro Minoritate Alapítvány koncertnaptárában.

A Role és az Intim Torna Illegál tavaly is fellépett Tusnádfürdőn.

Július 27-én pénteken egy zenekar szerepel a nagyszínpadon: a fennállása ötvenedik évfordulóját ünneplő Omega.
A zárónapon a Jóvilágvan után Rúzsa Magdi ad koncertet.

Forrás: MTI
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása