Jövőre is az angyalok városában lesz a Grammy

Grund, 2012. június 1., péntek 14:30, frissítve: péntek 14:32
Ismét Los Angelesben rendezik meg az amerikai lemezipar legrangosabb elismerésének, a Grammy-díjak átadásának gáláját; a ceremónia 2013. február 10-én lesz a Staples Centerben.

A Grammy-jelölések alkalmából rendezett koncert ugyancsak Los Angelesben lesz, 2012. december 5-én. A sorban már a tizedik Los Angeles-i gála az 55. Grammy-díjátadó. Mindkét programot – a nevezések és a győztesek bejelentését – élőben közvetíti a CBS amerikai tévécsatorna.

A díjakat több mint hetven kategóriában osztják, ám a jelöléskor és a díjátadón is csupán a legfontosabbakra, köztük a legjobb album, a legjobb felvétel és a legjobb dal kategóriára összpontosítanak a műsor összeállításánál. Az előző, 54. Grammy-díjátadón mintegy negyvenmillió néző volt tanúja Adele elsöprő sikerének: a brit énekesnő hat Grammyvel térhetett haza.

Forrás: MTI
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása