Jubilál a Vámpírok bálja

Son, 2012. augusztus 1., szerda 15:10, frissítve: szerda 16:30
Szeptember elején 175. alkalommal játsszák a Vámpírok bálját a Pesti Magyar Színházban.

A Vámpírok bálja című musicalt Magyarországon, 2007 nyarán a Simon Edit producer vezette PS Produkció mutatta be. Roman Polanski 1967-es filmjének zenés színpadi változatát 1997-ben mutatták be Bécsben, az előadást azóta több millió néző látta világszerte. A kultusz övezte zenés darabot Bécs után Stuttgartban, Hamburgban, a Broadwayn, Varsóban, 2006-ban Tokióban, Obernhausenben, Berlinben, majd ismét Stuttgartban ünnepelhették. 2007-ben Budapestre új változatban jutott el a musical Cornelius Baltus rendezésében.

 

A kezdetek óta főszereplője a produkciónak Egyházi Géza, akit nemzetközi viszonylatban is az egyik legjobb Krolock grófként tartanak számon. Komoly szakmai elismerésnek számít, hogy a budapesti Vámpírok bálja társulatából mostanáig 27 pályakezdő művész kapott külföldi szerződést a produkcióban nyújtott teljesítménye alapján. Szeptember 7-én tartják a Vámpírok bálja jubileumi, 175. előadását a Pesti Magyar Színházban, az előadás közel két héten keresztül lesz látható a Hevesi Sándor téri teátrumban.

hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása