Julianne Moore horrorhős lesz

Grund, 2012. május 14., hétfő 14:14
Julianne Moore is szerepel az 1976-os horrorfilm, a Carrie felújításában.

A színésznő Margaret White szerepét kapta, a természetfölötti képességekkel rendelkező tinédzser lány anyjáét. A címszerepet a tizenöt éves Chloe Grace Moretz játssza, aki szerint nem a hetvenes évekbeli sztorit másolták, hanem aktualizált történetet forgatnak.

Az eredeti Carrie film Stephen King azonos című regénye nyomán született. Sissy Spacek a lány, Piper Laurie pedig az anya szerepében kapott Oscar-jelölést. A felújítást Kimberly Peirce (A fiúk nem sírnak) rendezi.

Az 1976-os film előzetese:

Forrás: MTI
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások - 1 db

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása