Kellemetlen helyzetbe került a hölgyek bálványa

PR

2012. április 13., péntek 21:46

Bollywood legfényesebb csillagát, a világszerte ismert Sáhruh Khán indiai színészt tartóztatták fel biztonsági ellenőrzés miatt egy New York állambeli reptéren.

A filmcsillagnak másfél órán át kellett szembenéznie az amerikai belbiztonsági hivatal ügynökeivel – ilyen jelenetekhez eddig csak filmjeiben, többek közt a Don című akcióban, illetve folytatásában, a Berlinben játszódó Don – The King is Back című filmben volt szokva.

Sáhruh Khán gépe White Plainsben landolt pénteken, a színész azért érkezett az Egyesült Államokba, hogy előadást tartson a neves Yale Egyetemen. Hallgatóságának végül több órát kellett várnia, mire a színész megérkezett.

„Bármikor, ha kezdem túl nagyra tartani magam, elutazom Amerikába. A bevándorlásnál dolgozó fickók lerángatják a csillagot az égről” – utalt sztárságára a színész, akiről úgy tartják, még George Clooneynál is több hölgy rajongója van.

Az amerikai diplomácia egyik szóvivője bocsánatot kért a színésztől a történtek miatt. Mint mondta, sok amerikai szereti az indiai filmeket és tartja nagy tiszteletben az ázsiai ország filmgyártásának nagy színészét. Sáhruh Khán már nem először vált gyanússá az amerikai belbiztonsági hatóságok szemében, 2009-ben két órán át kellett vesztegelnie a newarki reptéren.

Forrás: MTI