Kerekeken gurul a divat

WA, 2012. május 13., 15:26
Az utcán szendvicseket, hotdogot és egyéb falatokat kínáló, guruló gyorsbüfék a mindennapok részeivé váltak az Egyesült Államokban. Mostantól viszont már divattervezők kreációi is megvásárolhatók ilyen formában.

„Nem engedhetem meg magamnak, hogy üzlethelyiséget béreljek. Ezért felszereltem egy régi teherautót öltözőfülkével, tükrökkel, és járom vele San Francisco utcáit” – mondta el Christina Ruiz divattervező a San Francisco Cronicle című lapnak.

Le Fashion Truck néven rózsaszín, ruhákkal, táskákkal és ékszerekkel „megrakott” teherautó járja Los Angelest. A Gypsy Mobile Boutique pedig Sacramentóban kínálja divatos kellékeit.

Több dizájner és kereskedő fogott össze a West Coast Mobile Retail nevű szervezetben. A divatcikkeket kínáló autók útvonaláról az érdeklődők az internetes oldalon szerezhetnek információt.

Forrás: MTI
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása